Meditation og Healings forløb

Har du ind i mellem svært ved at mærke dig selv, fordi der foregår meget omkring dig? Du er måske god til at mærke dine medmennesker og sætter tit dig selv til side. Måske du som så mange andre, har travlt i din hverdag?

Vi har alle brug for indre ro og balance. Så giv dig selv tiden til at mærke dig selv, få fyldt brændstof på krop, sind og sjæl. Meditation sammen med healingen giver dejlig ro, du kommer ind og lytter, mærker dig selv. Du fyldes med fornyet energi og mærker den omsorg, nærvær og kærlighed ,du om-sluttes af og med fra dit åndelige team.


Du behøves ikke kunne meditere i forvejen. Jeg guider dig igennem.

Vi vil have 2 forskellige meditationer med en lille pause ind i mellem.

Vi vil arbejde og meditere over nogle temaer. Indre ro og balance. Højne kærligheden til dig selv. Selv-anderkendelse. Handlekraft. Stå i dit lys. Du er værdig, Du er elsket. Du er lige som du skal være.


Der vil blive healet på de følelser der ikke er til dit højeste gode længere, evt Skyld. Skam. Utilstrækkelighed. Bekymring. Værdiløshed. Følesen af at være mislykket. Årsager psykisk og fysisk. osv.

Medbring en flaske vand.


Det koster 750kr for de 5 gange som betales ved tilmelding på mobilpay 33803 Husk skriv meditation/Healing i kommentar feltet i mobilpay.


Du er først med og sikker på din plads, når indbetalingen er modtaget. Du forpligter dig til at betale for alle 5 gange, selv om du evt måtte blive forhindret en gang.

Kom i god tid, dog først 10 min før. Sæt dig og "Bliv stille indeni" så er du klar når vi starter.


Datoerne er mandage D.28.2- 7.3- 14.3- 21.3 - 28.3


Vi starter kl 9.30-11.00 Det foregår hos mig på Vestergade 29 i Borris. 6900 Skjern.

Del siden