Spirituelle sommerdage fyldt med masser af læring, træning og sjov i høj energi i Borris og Nørresundby

Har du lyst til at udvikle eller videreudvikle dig personligt , spirituelt og få større bevidsthed og indsigt på og i lige netop dine spirituelle sanser og evner. Har du brug for tid til omsorg for dig selv og en pause fra hverdagen. Så tag med på 3 fantastiske og intense spirituelle sommerdage i Borris og Nørresundby. Jeg lægger vægt på nærvær, glæde og empati. At vi anderkender og løfter hinanden.Det bliver magisk, udfordrende, sjovt og kærligt.

 Vi skal bla. arbejde med

👍 Meditation

👍 Kontakt eller stærkere kontakt til din guide og hjælpere

👍 Clairvoyance

👍 Afdøde kontakt

👍 Fysisk medieskab afprøves med kabinet mm. ( kun i Borris) 

👍 Trancetale/ Overskygning

👍 Healing

👍 Bål og tromme meditation ( Kun bål i Borris)

Programmet får du ved ankomsten. Hvis vejret er smukt og solrigt, vil vi også arbejde udenfor i vores park-lignende have i Borris og i den smukke natur ved vandet i Nørresundby.

Du behøves ikke have særlig kendskab til det spirituelle eller andre forudsætninger for at deltage. Du skal blot have lysten til, at udvikle dig, være nysgerrig, positiv og deltagende.

Det koster2500 kr for alle dage.  Betales ved tilmelding og er bindende, de tilbagebetales ikke hvis du af en eller anden grund måtte blive forhindret. Der indbetales på mobilpay 33803  ( skriv sommer workshop i Borris eller Nørresundby i kommentar feltet) eller reg. nr 7670  konto nr.  6548825  ( sommer workshop i kommentar felt) 

Med i prisen er kaffe, te, frugt, sødt i pauserne. FROKOSTEN medbringer DU selv. 

D 24, 25 og 26 juni i Borris. Dagene starter kl 10 og slutter kl 17.30 lørdag og søndag. Mandag sluttes kl 15.30 i Borris.

D 2 - 4 juni Nørresundby, Fredag kl 16.30-21.00 Lørdag og søndag starter dagene kl 10, slutter kl 17.30 lørdag og kl 16.00 søndag. Der er naturligvis små pauser undervejs, med tid til sparring, hygge eller at trække sig lidt for en kort stund. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 60224351. Det foregår hos mig på Vestergade 29 Borris. 6900 Skjern.   

eller

TAMU selskabslokale på Lindholmbrygge nr 8-16. 9400 Nørresundby. 

Jeg kan evt. hjælpe dig med at finde overnatning i Borris, der er en del bed and breakfast.

                                                I lys og kærlighed 

                                            Solveig Hvid Daasbjerg.

 

max 12-14 deltagere.

gennemføres ved min 6 personer. 

 

 

Del siden