I en Clairvoyance sidder vi overfor hinanden, jeg tuner ind.. skaber kontakten. jeg inviterer dine hjælpere, guider evt afdøde til at være tilstede, da det er dem jeg får informationerne fra, de kender dig og ved hvad der er bedst for dig lige nu og her. Du har naturligvis dit Frie Valg, til at gøre det i livet som du beslutter dig for. men de kan måske give dig nogle bekræftigelser, gode råd eller muligheder som du måske ikke lige havde tænkt på.. Nogle gange kan der også gå en tid, før du føler dig parat til at vælge at følge det råd du fik fra den Åndelige Verden. Du får mulighed for at spørge om alt, jeg vil forsøge at få svaret til dig. 

Der kan være mange årsager til at gå til en clairvoyant, det kan f.eks være Du står et sted i livet lige nu hvor du skal træffe et svært valg eller en ny beslutning for dit liv stort som småt.

Måske du føler dig usikker i nogle situationer, hvad er det vigtigste for dig lige nu. Måske du har brug for et kærligt skub, ang dig selv og din udviklings proces, det kan være mht dit arbejde, familielivet, børn,bolig situation osv.

Måske du bare er nysgerrig omkring dig selv og din personlige udvikling. Det kan måske give dig en større forståelse for dig selv.

Hvid du også måtte ønske afdøde kontak, vil jeg prøve at skabe den. Jeg kan ikke love at lige netop den du ønsker kommer igennem, da det er de afdøde der vælger at komme og tage kontakten.

Jeg ønsker kun at vide dit navn inden tiden og et tlf. nr i tilfælde af jeg måtte have brug for at kontakte dig.

DU er velkommen til at optage clairvoyancen på din tlf o.lign..

En clairvoyance er 1:1  derfor venligst mød op alene til din clairvoyance

Jeg har naturligvis Tavhedspligt.

Jeg fortæller ikke om død, ulykke og alvorlig sygdom (jeg får det ikke at vide) 

Jeg stiller ikke ind på 3. person.

Jeg viser respekt, ansvar og indlevelses evne og leverer fra den Åndelige verden med omsorg og kærlighed, så du kan føle dig tryg.

Jeg arbejder ikke på dig hvis du har indtaget alkohol, eller andre rusmidler..

Du skal være over 18 år. 

Del siden