Har du clairvoyante evner? 

Kender DU dine spirituelle evner?

Evner vi alle har, er du mon bevidst om dem? eller er det mere en fornemmelse af at, du mærker energi, fornemmer tilstedeværelse af "noget" uforklarligt, du hører måske noget, mærker andres energi og tror på der er mere mellem "himmel og jord"
Er du helt nybegynder eller har arbejdet lidt med den side af dig selv? men gerne vil vide og lære endnu mere. Så kom og vær med til en aften, hvor vi igennem praktiske øvelser, afprøver dine spirituelle evner. Det foregår i en afslappet, kærlig og hyggelig energi. Så vi kan arbejde og turde kaste os ud i nyt, i tillid og tryghed til hinanden, i samarbejdet med den åndelige verden.


Vi skal:
Meditere
Arbejde på kontakt med Skytsånd og guider
Healing
Praktiske clairvoyante øvelser


Solveig Hvid Daasbjerg arbejder og hører til I Borris. Hun arbejder med 1:1 clairvoyance, afdøde kontakt, healing. Desuden afholder hun forskellige workshops og tilbyder en-1 årige clairvoyant- medie uddannelse og udviklingsforløb.
Solveig Hvid Daasbjerg arbejder i høj og kærlig energi. Hun har stor indføling med den enkelte, er nærværende, opløftende og anerkendende


Torsdag d 25 januar kl 18.30 og slutter ca kl 21.00  eller

Fredag d 26 januar kl 10.00 og slutter ca kl 12.30 


Medbring en flaske vand. Jeg har kaffe og te til pausen

Det foregår hos mig på
Vestergade 29, Borris. 6900 Skjern


Du er med og kan deltage når beløbet 295, kr er indbetalt på mobilpay 33803 - Skriv: Aften/navn  ..i kommentar feltet... eller Formiddag/ navn
Kvittering gives på aftenen.

Beløbet refunderes ikke i tilfælde af du må blive forhindret. Du må gerne sælge din plads videre selv, blot jeg får et prej om hvem der så deltager i stedet for.

Solveig Hvid Daasbjerg

Del siden