Workshop i Clairvoyance og Medieskab/ Nybegyndere og øvede

På disse workshop, skal vi arbejde med clairvoyance og medieskab/afdøde kontakt. Det er for dig med spirituel interesse og nysgerrighed på, at udvikle dine evner. Dig der fornemmer der er "mere mellem himmel og jord"

Det kan også være du allerede arbejder lidt med clairvoyance eller medieskab, men gerne vil blive skarpere, dygtigere og mere konkret på nogle områder i dit arbejde. At styrke og fin-tune beviserne i dit medieskab. Måske du trænger til sparring og træning. Det kan også være for dig der har været på forskellige kurser, cirkeltræning og workshop og gerne vil lære meget mere indenfor det spirituelle og måske finde din vej i det.


Du udvikler dig derfra hvor du er lige netop nu, på din spirituelle vej, om du først er begyndt eller arbejder med at videreudvikle dig.

Der vil blive arbejdet med hvordan du kommer ud af din komfortzone, bryder igennem og er den bedste udgave af dig selv og alt det smukke du er, når du tør stå i "dit lys". Når du åbner eller skruer op for din intuition i dit arbejde for andre og den åndelige verden i en clairvoyance eller med en afdøde kontakt.

Du vil komme til at arbejde med din kontakt til din skytsånd og guider så den bliver stærkere så dine sanser og kommunikation styrkes. At du må tro på det smukke vi kan modtage, bare vi åbner op, lytter og stilner vort sind.

Vi skal arbejde med medieskab, så du bliver stærkere og bedre til at få kontakt. At få Ånden, den afdøde tættere på dig når du arbejder. Du lærer, styrkes eller bliver skarpere på hvordan og hvem du giver beviser fra, hvem der er igennem fra den åndelige verden.

Weekenden vil komme til at bestå af en masse forskellige spirituelle øvelser. Jeg vil hjælpe dig, så du bliver mere modig og tror på dig selv, dit samarbejde og ikke mindst tilliden som opbygges mellem den åndelige verden og dig. Det er her du rykker og udvikler dig.

Vi mødes i weekenden D. 4 og 5 februar 2023 Begge dage fra kl 10-16.

Det foregår i TAMU Selskabs lokale på Lindholmbrygge nr.8-16 9400 Nørresundby

Der er kaffe, te og frugt i pauserne. Det er med i prisen.

HUSK madpakke til frokost, der er køleskab du kan benytte.


Ta en vandflaske med.

Det koster 1795 kr for weekenden. Du er først med, noteret og kan deltage når pengene er indbetalt evt på mobilpay 33803 ( Husk navn og dato) eller på bankoverførsel reg.nr 7670 konto nr 6548825 ( HUSK navn og dato) Kvittering gives på workshoppen.

For spørgsmål ring på tlf. 60224351

Del siden