Klarsyns Aften.

 Klarsyns Aften med Solveig Hvid Daasbjerg, hvor hun med sin skønne varme energi, store indføling og empati, og med stor respekt for livet og sjælene på " Den anden side" giver budskaber videre til enkelte blandt deltagerne. Aftenen foregår i en let, lys og kærlig energi, hvor de afdøde kommer helt tæt på os og berører os med deres kærlighed, varme og med et strejf af humor. Måske det er dig der denne gang får en besked eller hilsen fra en af dine kære afdøde fra den Åndelige Verden.

Solveig levere altid beskederne kærligt, konkret, præcist og i stor respekt for modtageren og den afdøde.

Solveig Hvid Daasbjerg vil ind imellem fortælle lidt om sig selv, om forskellige sjove, kærlige og smukke oplevelser i hverdagen med Ånderne. Hvordan det satte hende i gang med alt det spirituelle i sin tid og hvortil hun er i dag.

Det bliver en hyggelig aften, med de kære afdøde og jer der deltager. Vi har brug for, at samles omkring glæde, nærvær og kærlighed, som en aften med de kære sjæle er. Det er for alle, der måtte have et ønske om en besked eller hilsen fra Den Åndelige Verden. Eller bare er nysgerrige på, om der mon er mere "mellem himmel og jord" Du er selv med til at sætte præg på energien, ved at være deltagende. At deltage i en klarsyns demonstration er en dejlig måde at opleve og mærke den Åndelige verdens kærlighed på. Selv om det måske ikke lige bliver dig der får en besked, får du helt sikkert et eller andet med dig hjem.

Solveig Hvid Daasbjerg arbejder som clairvoyant og medie hun hører til i Borris. Hun afholder workshop, meditations aftner, spirituelle trænings forløb, 1 årig clairvoyant-medie Uddannelses og udviklingsforløb, klarsyns aftner og foredrag rundt omkring

Du kan sikre dig en plads ved at købe allerede nu her på billetto.dk til 150 kr + gebyr.


Det er små intime aftner,  med begrænsede pladser max 30-40 deltagere, Solveig vægter nærheden højt, så hun formår at favne deltagerne, når hun arbejder. 


Ta gerne en flaske vand med.


se evt mere på facebook clairvoyant,medie v/ Solveig Hvid Daasbjerg. Kig under begivenheder..du er velkommen til at følge min side

Se mere under Min kalender, her kan du se hvor jeg afholder klarsyns aftener rundt omkring.

Billetter til mine Klarsyns aftner skal købes på Billetto.dk   skriv Solveig Hvid Daasbjerg i søgefelt.. eller gå ind på min facebook side  : Clairvoyant, medie v/ Solveig Hvid Daasbjerg.. under begivenheder på de forskellige Klarsyns aftner, er der link( find billetter)  du kan følge for at komme til billetto.dk

Har du lyst og mulighed for at samle fra 12-15 mennesker kommer jeg gerne ud og afholder en klarsyns aften hos dig, evt mulighed for at stille clairvoyante spørgsmål og en meditation til afslutning.. kontakt mig, så aftaler vi pris mm .

Del siden