Trance Healing


Du ligger på min healings briks, med alt dit tøj på, under et tæppe. Alt du skal gøre er at være åben for det, der måtte komme og bare slappe af og modtage, mens jeg spiller noget afslappende healings musik. Jeg forklare dig, hvordan det kommer til at foregå.


Jeg går herefter i en trance-tilstand, det kan skifte mellem en let trance og lidt dybere trance. herefter invitere jeg de guider fra mit ånde-team, som jeg bruger, når jeg stiller mig til rådighed som healings kanal og som jeg har brug for, i lige netop healingen af dig. Jeg arbejder også med nogle åndelige læger, healere og sharmaner, De der kommer igennem, er nogle der har kendskab til det du fejler og som du har brug for, det kan være fysisk, følelsesmæssigt, mønstre vi har med os, traume, blokeringer mm.


Jeg smelter sammen med deres energi, jeg sidder helt stille og passivt, healingen sendes gennem mig og til modtageren, via min aura. Det er altså Ånderne der bestemmer og arbejder med dig. Jeg stiller mig bare til rådighed med min energi, for dem. Derfor ved jeg ikke nødvendigvis hvordan, og hvad de healer på. Du vil som minimum opnå en langt større velbefindende. Jeg har fået mange fine tilbagemeldinger på, hvordan trance healingen lindre, forløser og dermed opnåes forandring.

Jeg giver aldrig garantier eller lover hvad healingen kan. Det er jo ikke op til mig at afgøre. 


Trance healing, er en meget stærk healings form, syntes jeg. Det foregår uden ord, mens healingen står på. Det eneste jeg kan er at træde mentalt til side, og lade alle de kærlige, indsigtsfulde og velmenende Ånder, komme i forgrunden. De arbejder med dig, dine energier og forsøger at skabe balance og heling af krop, sind og sjæl. 


Vi taler om healingen bagefter, om de indtryk mm vi hver især har fået eller mærket. 

Der kan komme resultat efter en behandling, det kan også være der skal flere til. Det mærker du selv efter. 


Som med alt anden healing, er der ingen garantier for helbredelse, Det må ikke forhindre dig i at kontakte en læge, hvis du fejler noget alvorligt, fysisk som mentalt. Jeg vil derfor heller aldrig bede dig smide din medicin væk osv.. jeg stiller ikke diagnoser eller kommer med lægefaglige bud. Det er kun fag-folk der kan det.  


Kan du ikke komme til mig fysisk, er der mulighed for at lave en fjern- trancehealing. Vi aftaler så et tidspunkt, hvor du slapper af, siddende eller liggende og jeg går i trance, hvorefter healingen bliver sendt til dig.  Fjern healing er muligt, da ånderne og energi ikke er begrænset af tid og sted. 


Del siden