Spirituel udvikling i clairvoyance og medieskab/ trænede og øvede

Styrk din Clairvoyance og dit Medieskab/ Kun for trænede og øvede, du skal have arbejdet med det spirituelle før.

Denne weekend skal vi arbejde med at styrke din 1:1 clairvoyance og højne dit medieskab/afdøde kontakt. Det er for dig med spirituel interesse, nysgerrighed og bare gerne vil videreudvikle dig.

Det er for dig der allerede har snuset eller arbejder med clairvoyance eller medieskab, men gerne vil blive skarpere, dygtigere og mere konkret på nogle områder i dit arbejde. At styrke og fin-tune beviserne i dit medieskab, Måske du trænger til sparring og træning. Det kan også være for dig der har været på forskellige kurser, cirkeltræning og workshop og gerne vil lære meget mere indenfor det spirituelle og måske finde din vej i det.


Denne weekend er

ikke

for helt nybegyndere.

Der vil blive arbejdet med hvordan du kommer ud af din komfortzone, bryder igennem og er den bedste udgave af dig selv og alt det smukke du er, når du tør stå i "dit lys". Når du åbner eller skruer op for din intuition i dit arbejde for andre og den åndelige verden i en clairvoyance eller med en afdøde kontakt.

Du vil komme til at arbejde med kontakt til din skytsånd og guider så den bliver stærkere så dine sanser og kommunikation styrkes.

Styrkelse af dit medieskab, så du bliver stærkere og bedre til at få kontakt. At få Ånden, den afdøde tættere på dig når du arbejder. Du lærer, styrkes eller bliver skarpere på hvordan og hvem du giver beviser fra, hvem der er igennem fra den åndelige verden.

Vi skal også prøve at arbejde med platforms-træning og evt Trance tale - og healing

Weekenden vil komme til at bestå af lidt teori, og en masse forskellige spirituelle øvelser. Jeg vil hjælpe dig, så du bliver mere modig og tror på dig selv, dit samarbejde og ikke mindst tilliden som opbygges mellem den åndelige verden og dig. Det er her du rykker og udvikler dig.

Vi mødes i weekenden d 5 og 6 november her hos mig i Borris på Vestergade 29, Borris. 6900 Skjern fra kl 10.00 - 16.00.

Der er kaffe og te i pauserne og til frokost vil der være salat med brød og smør den ene dag og grønsags suppe med brød den anden dag Det er med i prisen. Du kan selvfølgelig også vælge at tage din madpakke med, der er køleskab du kan benytte. HUSK vandflaske.

Det koster 1695 kr for weekenden. Du er først med, noteret og kan deltage når pengene er indbetalt evt på mobilpay 33803, ved bank overførsel, skriv og spørg om konto nr. For spørgsmål ring på tlf. 60224351


Det foregår i en afslappet, kærlig og hyggelig energi. Jeg vil glæde mig til at være med og en del af din spirituelle vej. Skal en af pladserne være din?

Solveig Hvid Daasbjerg arbejder og hører til i Borris. Hun arbejder med clairvoyance, medieskab og healing. Hun har forskellige workshop, spirituelle trænings forløb og fysisk medieskab. I april 2022 startede hun en 1-årig clairvoyant -medie uddannelse og udviklings forløb op. Solveig Hvid Daasbjerg arbejder i en høj, kærlig energi og har stor indføling med den enkelte. Hun er nærværende, opløftende og anerkendende i sin tilgang til sine medmennesker.

Der er en del Bed and Breakfast i Borris for dig der ønsker overnatning.

Betalingen er bindende og kursus beløbet tilbagebetales ikke ved manglende deltagelse, sygdom o.lign. Kun hvis det er mig der aflyser.

Del siden