Advanced Level - Master Class 

Savner du ind i mellem at være i den smukke fantastiske energi som skabes, når du mødes med andre spirituelle ligesindede?


Måske du har brug for et friskt pust, til og i dig selv?


Har du brug for at finde din videre vej, og videreudvikle din egen styrke og power? til brug for dig selv eller i din klinik/din buisness, det kan jeg hjælpe dig med.


Har du brug for sparring og spirituel træning?


Din clairvoyance og medieskab trænes, fintunes, styrkes og tages et step højere og videre? så du må turde stole helt på dig selv i dit spirituelle arbejde.
Du bliver kærligt skubbet ud over din komfortzone.


Har du brug for et spirituelt fællesskab? med videre læring på din spirituelle vej. I tryghed og kærlig, hyggelig og sjov energi?


Jeg afholder Advanced level- Master Class, sætter energien op, for dig der HAR arbejdet med det spirituelle før, hos andre eller her hos mig. Du SKAL kunne tage afdøde kontakt for at deltage i denne Master Class

Vi skal bla. arbejde med clairvoyance, medieskab/afdøde kontakt, trance, healing mm i forskellige praktiske øvelser som vil styrke dig lige der hvor du er.


Vi skal styrke det at stå på "platform" med afdøde kontakt eller clairvoyance, enkeltvis og i grupper eller afholde en spirituel dag/aften som DU gerne vil skabe og forme den, jeg støtter og videregiver gerne min erfaring.

Måske dukker der noget op undervejs, som vi dykker længere ind i, sætter fokus og bevidsthed på

Det foregår hos mig, på Vestergade 29, Borris 6900 Skjern
som et spirituelt udviklings forløb fredage fra kl 16.30 - Ca 21.15
datoerne er :

i 2024- 30/8. 4/10. 25/10. 22/11.
i 2025- 24/1. 21/2. 21/3


Det koster 695 kr for at deltage pr gang. Den første indbetaling sikre dig en plads. Du er først med når den er indbetalt. Indbetales på 33803. Du er herefter tilmeldt. Skriv MASTERCLASS i kommentar feltet på mobilpay. Du betaler de efterfølgende datoer, 1 uge før start..

Prisen er incl, kaffe, the og en let suppe til aftensmad


Medbring en flaske vand, evt papir/notesbog, skrivegrej og ikke mindst et åbent sind og godt humør

Solveig Hvid Daasbjerg arbejder i høj og kærlig energi. Hun har stor indføling med den enkelte, er nærværende, opløftende og anerkendende i sin tilgang i undervisningen

Del siden