Fysisk Medieskab

Har du lyst til at være med til en workshop i Borris d. 12 februar 2022 i  Fysisk medieskab? Så har du muligheden her, det er ikke så tit muligheden er for det, da fysisk medieskab typisk foregår i lukkede cirkler.

Arbejdet i en fysisk seance foregår typisk i et dæmpet rødt belysning eller i mørke. Du skal kunne sidde, være og bevæge dig i mørke, eller i rødt lys. Vi arbejder ca 1½ -2timer ad gangen. Ind i mellem seancerne er der tid til at snakke om de oplevelser vi forhåbentlig får. Der er ingen garentier for hvad i kan komme til at opleve, da det ikke er mig der bestemmer hvad der kommer til at ske,det gør Ånderne, men jeg sætter rammerne og intentionen op.


I en fysisk seance, er det ånderne der bruger os til deres udvikling. De bruger den energi vi levere og blender med hinanden og Ånde Verden. Der er høj, stærk energi og vi omfavnes i kærlighed af den Åndelige Verden. Det er kun Lys og Kærlighed, Vi modtager alle healing mens vi arbejder for Ånden.


Vi vil bla arbejde med Kabinet. Lave seance med bordkommunikation, overskygning og andre spændende ting.


Den fysiske seance kræver du er i en god psykisk balance og har en god jordforbindelse.


Kom med et åbent sind, glæde og højt humør

Det foregår

 

på Vestergade 29 i Borris. Fra kl 10- 16.30 Dørene åbnes kl 9.45  der er kaffe/ te på kanden.


Det koster 895 kr. Du er først med og kan deltage, når beløbet er indbetalt på mobilpay 33803. HUSK Skriv Fysisk/ Dit navn i kommentar feltet, når du indbetaler.


Der serveres kaffe, te mm i pauserne.  Til frokost serveres en Grøntsagssuppe med flutes. Du er også velkommen til 

 s

elv at medbringe en madpakke til frokost. Der er køleskab du kan opbevare den I.

Ta løstsiddende og behageligt mørkt/sort tøj på. HUSK en vandflaske.

Del siden