Del siden

Clairvoyant - Medie, 1 årig uddannelses og udviklingsforløb

Forløbet er for alle, der er over 20 år og i en god psykisk balance.Du behøves ikke have særlig kendskab til det spirituelle eller andre forudsætninger for at deltage. Du skal have lysten til at udvikle dine evner og bruge tid på det.

Hold 3 2024/2025 ..

MODUL 1 : D 6-7 April  Meditation. Skab et stærkere link til dit Ånde Team. Få kontakt  med din Skytsånd.Etik og moral, Chakranes betydning. Leg med farverne, farverne fortæller en masse og er et fantastisk værktøj.Praktiske øvelser 

MODUL 2 : D 4-5 Maj   Clairvoyance, mange forskellige praktiske øvelser. Teknikker, Vi arbejder videre med farverne. Styrkelse og opbygning af din session i en clairvoyance/ Klient håndtering

MODUL 3 : D 15-16 Juni   Praktiske øvelser, hvor vi bygger videre på clairvoyancen. Forskelligt udenfor, hvis vejret tillader det. Walk and talk, healing, bål og tromme meditationer mm.  

MODUL 4 : D 31 Aug/ 1 Sept.  Skygge arbejde, Ta dit lys hjem.. Der kommer denne weekend en Gæster underviser,  Lena Hvid som har base ved Århus, hun er meget dygtig og kompent i lige præcis Skygge arbejde, Lena vil bla. fortælle og undervise i hvordan vi forstår og arbejder med vore egne skygger. Hvorfor vi bla. tiltrækkes eller frastødes af andre mennesker.  Vi arbejder videre med Clairvoyance, fotomatri, psykomatri.

MODUL 5 : D 5-6 Oktober.   Medieskab/ Afdødekontakt. Du lærer hvordan du giver beviser for, hvem der er igennem fra den åndelige verden. Gæster udefra til Clairvoyance.

MODUL 6 : D 16-17  November.  Medieskab/ Afdødekontakt. Vi arbejder videre med hvordan du giver beviser for, hvem der er igennem fra den åndelige verden. At give konkrete, faktuelle beviselige beskeder som vil højne dit medieskab. Træne at stå på Platform, det er frivilligt, men nogen kan have et ønske om det. 

MODUL 7 : D 25-26  Januar 2025 Fjern/Tlf-  Clairvoyance. Vi vil afprøve Fysisk medieskab. Fysisk seance, kabinet-arbejde. Medieskab. Healing.  

MODUL 8 : D 22-23  Februar. Clairvoyance. Medieskab evt fysisk medieskab.  træne at stå på Platform

MODUL 9 : D 22-23 Marts.   Medieskab / Afdøde kontakt. Træne at stå på platform med publikum

MODUL 10: D 28  Marts  Afslutnings cermoni fredag kl 16.30- ca 18 med Klarsyn, overrækkelse af certifikat og bobler.  Du er velkommen til at invitere 2-3 personer. Vi aftaler nærmere, når vi kommer længere hen hvordan dagen skal forløbe og hvornår du møder op.  Efterfølgende Middag og hygge for kursister  ( Dette modul er kun fredag) 

Jeg forventer at du arbejder selvstændigt derhjemme med bla. meditation evt.har sessioner med “prøvekaniner” i Clairvoyance og afdødekontakt afhængig af hvad du vil bruge dine erfaringe til, som du får på denne 1 årige Clairvoyant-Medie udviklings forløb. Det er forskelligt hvad man vil bruge forløbet til, egen udvikling, klienter osv. Jeg vil hjælpe dig mod dit mål og det du sætter dig for. 

Der er kaffe, te og hver weekend og en let frokost, som evt kan være grønsags suppe eller salater mm  Du er dog også velkommen til at tage madpakke med selv.

Der undervises fra kl 10.00-16 lørdag og søndag, hos mig i Borris Vestergade 29, 6900 Skjern

Det koster 1999. kr pr kursus-modul. Den afsluttende lørdag 1000kr incl middagen. Der skal betales 1999 kr som depositium ( betaling for modul 9) . Du er herefter tilmeldt og kan deltage. Beløbet refunderes ikke igen, hvis du af forskellige årsager ikke deltager alligevel, eller springer fra forløbet. Du er først sikker på din plads når depositium er betalt. Du kan indbetale evt på mobilpay 33803. Der indbetales efterfølgende 1999 kr senest 1 uge før hvert kursus -modul. Dog skal du ikke betale for Kursus modul 9, den har du betalt med dit depositum, før start. 

Jeg vil glæde mig til at følge dig og være med dig i din spirituelle og personlige udvikling. Det bliver en fantastisk rejse. 

Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen til at ringe til mig på tlf 60224351. Jeg kan hjælpe dig med at finde overnatning i Borris, hvis du har brug for det. Der er en del Bed and Break fast


 Hold 4. Forventet opstart i August 2025 

Bemærk at til holdet 25/26  kommer der en lille prisstining på 200kr på modul. 

2199,- kr pr modul og stadig 1000,- for afslutnings cermoni med klarsyn, bobler, overrækkelse af certifikat og efterfølgende middag. Middagen er kun for kursisterne. 

Der skal indbetales 2199,- når vi har aftalt du er med på holdet som depositum, de gælder som indbetaling for modul 9, hvis du af en årsag ikke vil med på uddannelse og udviklings forløbet alligvel, tilbage betales de ikke.